:. Home .: :. Nieuws .: :. Projecten .: :. Uw steun .: :. Contact .:

Vrijwilliger

We stellen het zeer op prijs dat jullie op school / in jullie bedrijf een actie willen organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze stichting.
Wij willen jullie uiteraard zoveel mogelijk steunen. Wat hebben we allemaal te bieden? Wel, in ieder geval informatie over onze projecten, over Kenia, etc. Oftewel: deze website. Maar we kunnen jullie ook het volgende aanbieden als jullie je voor onze stichting gaan inzetten:
* foto's (mensen, dieren, scholen, natuur, etc)
* DVD met informatie over "onze" scholen
* gastlessen of powerpoint presentaties
* nieuwsbrieven
* posters
* gastlessen muziek
* en wellicht heeft u nog speciale verzoekjes ... laat het ons weten!

Leerlingen van basisschool de Wadden in Haarlem hebben speciaal voor onze stichting een website gemaakt. De titel van de website is Sema ndio kwa Watoto . Dit is Swahili, de taal die in Kenia wordt gesproken (naast het Engels). Het betekent: "Zeg ja tegen kinderen". Klik op het logo (het plaatje hieronder) om naar de speciale website te gaan. Enne... als je nog informatie over Kenia (of Afrika) zoekt voor een werkstuk of spreekbeurt, dan moet je zeker deze website bezoeken!

We onderscheiden twee soorten vrijwilligers:
1 - mensen die in Nederland (of een ander land) behulpzaam willen zijn op het gebied van fondswerving, publiciteit, etc. Ook het geven van voorlichting over onze activiteiten en sponsors zoeken is meer dan welkom.
2 - mensen die in Kenia aan de slag willen als vrijwilliger bij een van onze projecten.

Wij werken samen met de Keniaanse NGO Bidii. De taak van deze NGO is het co÷rdineren en uitvoeren van het Kambiri project: basisschool, community centre, onderwijs, etc. Spreken deze activiteiten u aan en wilt u voor drie of meer weken als vrijwilliger aan de slag, neem dan gerust contact met ons op. In principe is alles bespreekbaar. Wel moet u er rekening mee houden dat u geen onkosten- vergoeding krijgt en dat alle onkosten (inclusief reis- en verblijfkosten) voor eigen rekening zijn. En uiteraard gaat u alles op eigen risico doen; wij kunnen ons op geen enkele manier aansprakelijk stellen voor wat voor omstandigheid en/of schade dan ook.