Michango

Kindsponsoring Bidii

Het weeshuis is een belangrijk onderdeel van ons Kambiri Project. Het aantal bewoners van het weeshuis is voor een groot deel afhankelijk van het aantal persoonlijke sponsors. Zonder uw hulp kunnen wij geen weeskinderen opnemen.

Zodra de Bidii NGO officieel is geregistreerd zullen we meer informatie verschaffen op welke manieren u een Bidii kind kunt sponsoren. Maar heeft u nu al vragen, neem dan gerust contact op met het bestuur van onze stichting.

Projectsponsoring

Een project kan zijn:

• het ondersteunen van n van "onze" scholen: bouwen van nieuwe lokalen, renovaties, bouwen van extra toiletten, aanschaf materiaal voor sport en spel
  • het ondersteunen van het weeshuis
  • het ondersteunen van de boerderij die geld moet gaan genereren voor de activiteiten van het weeshuis (akkers met fruit en groenten, suikerriet, mas), kippenfarms, koeien (voor melk)
  • het ondersteunen van een muziekproject, drama, toneel, etc.
  • het ondersteunen van hulp aan kindmoeders
  • het meehelpen van financiering projecten waarmee we in de toekomst inkomsten kunnen genereren: , het verhuren van huizen, activiteiten voor toeristen (safari, vrijwilligersprojecten), etc.
  • het ondersteunen van een vrouwengroep in Kambiri of Ukunda zodat deze vrouwen een project kunnen opzetten waarmee ze hun maandelijks inkomen kunnen verhogen... en dus meer geld hebben voor het onderwijs van hun kinderen.
  • het ondersteunen van gastenverblijven voor onze vrijwilligers en stagiaires ter plekke
  • het ondersteunen van nieuwe methoden om bijvoorbeeld zonne-energie te gebruiken voor het bereiden van maaltijden, bio-gas te gebruiken dat vrijkomt uit de schooltoiletten, schooluniformen aan te schaffen, maandverband voor de meisjes
  • voorlichting over HIV/Aids, tyfus en malaria
  • betere medische voorzieningen in Kambiri
  • het oplossen van het vervoersprobleem in Kambiri (aanschaf en onderhoud van een eigen auto, benzinekosten, reparaties)
  • aanschaf van lesmaterialen en inrichting lokalen technische school en inrichten van schoolbibliotheken en inrichting van computerlokalen
  • of andere projecten die binnen onze statuten kunnen vallen; wellicht heeft u ook suggesties?

Kibali cha usajili na Ramani
Kwa wasio waholanzi ona  [ Michango ] ili kujua jinsi ya kutoa mchano wako.