Michango

Informatie over doneren

Hulpverleningsprojecten kunnen niet zonder donateurs. Wij dus ook niet.

Mensen die ons ondersteunen zeggen veelal dat ze dit doen omdat door onze kleinschaligheid zij het gevoel hebben dat ze echt weten waar het geld terecht komt, voor welke school, met welk doel, etc. En dat is ook zo.

De Nederlandse vrijwilligers reizen zelf regelmatig (op eigen kosten) naar Kenia om de door ons ondersteunde scholen te bezoeken. Waar nodig worden inkopen gedaan en toezicht gehouden op de levering van de goederen, zodat we er van verzekerd zijn dat uw geld terecht komt waar het moet komen! Met uw financiële steun geeft u de kinderen in Ukunda de mogelijkheid onderwijs te volgen waardoor de kans op een betere toekomst wordt vergroot.

Stichting Ukunda Schools Project stelt het op prijs als u zich aanmeldt als donateur. Indien u geďnteresseerd bent in het steunen van onze stichting; kunt u op de volgende manieren een bijdrage leveren:

• een eenmalige bijdrage
• een geregelde bijdrage (per week, maand, jaar, etc.)
• een schenking via testament

Wist u trouwens dat u ons extra kunt helpen als u uw schenking notarieel laat vastleggen? U kunt ons dan extra geld geven zonder dat u er netto op achteruit gaat. Voor meer informatie: kijk bij Fiscus en Schenkingen.

Mogen we u binnenkort begroeten als donateur? Namens de kinderen alvast hartelijk dank!

Kibali cha usajili na Ramani
Kwa wasio waholanzi ona  [ Michango ] ili kujua jinsi ya kutoa mchano wako.